SVZW hard onderuit tegen Heracles Almelo

Geplaatst: door
SVZW – Heracles Almelo 1-7

WIERDEN – SVZW verloor het oefenduel tegen Heracles Almelo met 7-1.

SVZW kwam goed uit de startblokken en kwam binnen het kwartier op voorsprong door een treffer van Maarten Jansen. Lang kon SVZW niet genieten van de verrassende voorsprong, want Reuven Niemeijer trok de stand zes minuten later alweer gelijk. SVZW doelman Mike Brinks raakte geblesseerd bij dit doelpunt. Hij probeerde de bal voor de Heracles speler weg te tikken.

Bij die poging schoot een vinger uit de kom. De verzorgers slaagden erin om de vinger weer in de kom te zetten. De keeper moest wel worden vervangen door Jens Veldwachter.  Kort voor rust kwam Heracles via Jaroslav Navratil op voorsprong.

Armenteros

In de tweede helft begon Heracles met Samuel Armenteros in spits en de Zweed had niet lang nodig om het net te vinden. Binnen tien minuten had de Almelose aanvaller al een hattrick gemaakt. Tarik Kada bepaalde met twee doelpunten met de eindstand op 1-7.

Scoreverloop: 14. Jansen 1-0, 20. Niemeijer 1-1, 39. Navratil 1-2, 48. Armenteros 1-3, 54. Armenteros 1-4, 55. Armenteros 1-5, 67. Kada 1-6, 86. Kada 1-7

Reageren