TEVV wordt De Treffers ’16

Geplaatst: door

TWEEDE EXLOERMOND – TEVV uit Tweede Exloërmond, dat ophoudt te bestaan, gaat De Treffers ’16 heten. De voetbalclub degradeerde afgelopen seizoen uit de 1e F Klasse Zondag.

Nieuwe club De Treffers gaat vanaf komend seizoen uitkomen in de 5e Klasse. De clubkleuren van de nieuwe vereniging zijn blauw-zwart. Thuishaven wordt het sportpark aan het Noorderdiep in 2e Exloërmond.

Herkenbaar

Het beleid van De Treffers is gericht op leden die zich betrokken voelen bij de club en wil met een eerste elftal aantreden ‘dat herkenbaar is voor de inwoners van het dorp en dat niet jaarlijks uit totaal andere mensen bestaat’. Wie de trainer wordt van het eerste team is nog niet bekend. De club gaat in de zomer op zoek naar een geschikte kandidaat.

Bron: RTV Noord.

Reacties (19)

 1. ekster zegt

  Tweenul heeft dit bericht van RTV Noord.
  Maar verder is er over wat er in het bericht staat niets te vinden op internet.
  Ook op de site van TEVV staat niets daarover.
  En waarom zou TEVV de clubnaam moeten veranderen ?
  Als TEVV niet failliet is, is dat nergens voor nodig.
  En over een ( mogelijk ) faillissement viel nooit wat te lezen.

 2. degrees zegt

  AMAF! Against Modern Amateur Football!

  Ze blijven maar geld 'pompen' in kleine clubjes met vrijwilligers. Ik weet nog dat jaren gelden veel mensen zeiden van; 'wat maakt het uit, zo kunnen ze ook een keer op hoog niveau spelen anders gaan de spelers toch weg'

  Toen al geprobeerd mensen bewust van te maken dat complete clubs zo kapot gaan. De echte vrijwilligers, die weinig zeggenschap hebben worden overruled. Zijn zoveel voorbeelden op te noemen; who is next?

  Groninger Boys? VVG?
  Of op lange termijn Pelikaan S?

  AMAF

  • naitsoezn zegt

   Je lijkt een beetje voorbij te gaan aan het feit dat die kleine clubjes 'vroeger' ook al geen bestaansrecht hadden… Laat kleine clubs gewoon fuseren! Het is toch van de zotte dat clubs als Gruno / Groninger Boys of VVG / Potetos (of Dio Groningen / Oosterparkers, of etc. etc) elkaars velden delen, maar niet samen één club zouden kunnen zijn! Tja, als je dan een suikeroompje hebt die de teloorgang nog even een paar jaar kan uitstellen en tegelijk nog wat succes kan brengen: Prima. Gaat het mis, dan gaat het mis, het was zonder die succesjaren ook wel mis gegaan. Zijn ook voldoende voorbeelden waarin het niet misgegaan is, maar die nu stabiele clubs in de hogere regionen zijn….

   • degrees zegt

    Met geld is veel te behalen ja. WKE? Wie draait er op voor de geld schuld trouwens?

    Kijk liever naar een club als VV BALK, ken je die wel? 2011 nog 3de klasser nu deze nacompetitie met 1 been in de Hoofdklasse, met eigen jongens.

    Lees je daar veel over? Nee..
    Dat hele team had de prijs moeten krijgen voor beste speler van het jaar verkiezing. – Wat een prestatie.

  • sikterlan zegt

   Bij VVG wordt niet betaald Degrees. Jammer he, dat je zelf altijd op bedenkelijk niveau hebt gespeeld. Zit blijkbaar diep.. Door het lage salaris wat je maandelijks overgemaakt krijgt heb je jaloezie voor jongens die een mooi centje bijverdienen. Kut voor je.. haha

 3. ekster zegt

  Ik blijf het vreemd vinden dat tot nu toe alleen RTV Noord het bericht op zijn site heeft staan.
  RTV Drenthe, Dagblad van het Noorden, TEVV zelf en kanaalstreek.nl reppen er met geen woord over.
  Zou het bericht gewoon een broodje aap-verhaal zijn ?

  • katjel zegt

   En wie mag dan de opengevallen plek innemen. Nog nergens iets gelezen van de KNVB. Net als in de eerste klasse F moeten er nu toch ook ploegen zijn die nog een kans krijgen op handhaving.

 4. ekster zegt

  In de krant staat vanochtend dat de KNVB de plek van TEVV in de tweede klasse niet opvult.
  Daar gaan ze dan met 13 teams spelen.
  Die nieuwe clubnaam blijkt een vondst van het net aangestelde waarnemend bestuur.
  Zij denken dat een nieuwe naam nodig is om in de vijfde klasse te kunnen starten.
  Volgens de KNVB is dat niet nodig en er is in het dorp ook de nodige weerstand tegen een naamsverandering.

  • goal zegt

   Op tv was al te zien dat er achter de goal van TEVV zelfs al schapen liepen. Ze kunnen nu gewoon het hele veld wel gaan gebruiken. Misschien komt er over 50 jaar ooit nog een keer een verslaggever langs in de rubriek "Er was eens" waar oude amateurclubs in beeld komen die ten gronde gingen aan financieel wanbeleid.

Reageren