Trinitas komt net tekort tegen Havelte

Geplaatst: door
Havelte - Trinitas 2 - 1

HAVELTE – Afgelopen zondag stond voor Trinitas de wedstrijd tegen Havelte op het programma. Na de dikverdiende overwinning op titelkandidaat DIO op Hemelvaartsdag kon Trinitas weer met het nodige vertrouwen de wei in. Maar hoe anders liep het. Ineens twee blessuregevallen. Dennis Worst en Winfred Boekhoudt bleken niet wedstrijdfit en aanvalsleider Marc Platje was ivm werk pas om 15u op het veld. Trainer Henk Boeree kon weer eens puzzelen. Gelukkig kwamen er nog drie jongens van het tweede zo snel mogelijk terug van hun uitwedstrijd in Pesse zodat er tenminste toch met 11 spelers op het veld begonnen kon worden.

door Henk de Weert

Het begin van de wedstrijd ging redelijk gelijk op. Trinitas had het iets betere spel maar Havelte kwam niet echt in de problemen. De grootste kans was voor Chiel Platje. Na een mooie actie over de vleugel gaf Jesse de Weert de bal op maat bij Chiel. Helaas kopte deze de bal over. Zo golfde het spel wat op en neer. Het was warm en loom en bij Trinitas was het goed te zien dat er al een maand twee keer per week een wedstrijd gespeeld diende te worden. Na 40 minuten kwam Havelte ineens op voorsprong. Na niet goed dekken van Trinitas-defensie kon Jeroen Huberts de bal binnenkoppen. Maar even later wist de opgekomen laatste man Rene Terpstra de bal vanaf randje 16 onhoudbaar achter de Havelter goalie te kogelen.

Rust: 1-1

Met deze stand werd de lekkere warme thee opgezocht. Na de pauze was Trinitas al in gedachten bij een koude tarwe smoothie oid want wederom werd Jeroen Huberts niet gedekt en kon hij zijn 2e treffer binnenkoppen. Trinitas wilde wel maar de krachten ontbraken. Even later kwam Marc Platje toch in het veld. Maar ook hij kon de stugge achterhoede van Havelte niet verschalken. Ook Jeffrey Elsinga en Tom Eggen maakten nog hun opwachting maar het zat er gewoon niet meer in vandaag. Voor Havelte waren dit welkome punten ivm PD dreiging. Boy of the match was Jesse de Weert. Zondag as speelt Trinitas zijn laatste thuiswedstrijd tegen Renado. Na de eerdere ontmoetingen zijn we benieuwd hoe gezellig ze bij een uitwedstrijd zijn. Trinitas is nl al drie keer in St Nicolaasga geweest en dat was super gezellig. Voor as zondag is er de lokale DJ TIËSTO geregeld en regionaal zangtalent met grote ambitie.

Reageren