Twee duels schorsing voor Moro

Geplaatst: door

SPAKENBURG – IJsselmeervogels moet het twee duels stellen zonder Soufian Moro.

De middenvelder van de 2e divisionist is door de KNVB voor twee wedstrijden geschorst, na zijn rode kaart van afgelopen zaterdag in de met 2-2 gelijk gespeelde wedstrijd tegen VVSB.

Moro mist daardoor de thuisduels tegen De Treffers (14-10) en AFC (21-10). IJsselmeervogels gaat niet in beroep tegen de straf.

Bron: RTV Utrecht.

Reacties (10)

 1. ekster zegt

  Vanwaar dit bericht ?
  Krijgen we nu van elke speler uit de tweede divisie die een rode kaart krijgt te horen hoeveel wedstrijden schorsing die krijgt ?
  Dat is volgens mij in ieder geval niet gebeurd met de 18 rode kaarten die tot dusverre in de tweede divisie vielen.

 2. wal0912 zegt

  Vanwaar jouw reactie ekster? Als je het niet interessant vindt lees je het toch niet? En waarom dan de moeite nemen om er op te reageren? De achterban van de Vogels heeft behoefte aan deze informatie en die achterban is groter dan de gemiddelde tweede divisie club.

  • vakman zegt

   Op tweenul.nl staan honderden reacties van Ekster die vaak kant noch wal raken, deze persoon heeft overal een mening over en mag graag mensen uitdagen tot discussie. Dat is natuurlijk prima, maar het is bij Ekster een kwestie van verveling………lijkt het.

   • ekster zegt

    En…, vakman, er is natuurlijk niemand die jou verplicht alles te lezen.
    Je kunt ook gewoon overslaan wat je niet bevalt.

 3. ekster zegt

  @wal0912, ik vroeg me slechts af waarom deze informatie door de redaktie van tweenul wel geplaatst wordt en waarom we van die andere 17 rode kaarten in de tweede divisie tot dusverre hier niet lezen hoe de schorsing uitpakt.
  Dat lijkt me een beetje willekeur.
  ( Maar misschien is het wel omdat het in dit geval is doorgestuurd naar de redactie van tweenul en in andere gevallen niet… ).

 4. ekster zegt

  De reacties van kopderveur, fanman en koploper vertonen een bepaald patroon.
  Het lijkt alsof ze liever niet hebben dat bepaalde
  meningen hier verkondigd worden en dat ze bij gebrek aan (tegen)argumenten vervallen in inhoudsloze, domme en vaak onbeschofte reacties.

 5. jobje zegt

  @tweenul: zouden jullie eindelijk eens actie kunnen ondernemen tegen mensen als: kopderveur, koploper, fanman, vakman en consorten. Die lui voegen, itt ekster, niets toe aan dit forum, juist het tegenovergestelde. Ze gedragen zich als kleine jongetjes die hun zin niet krijgen als hun iets niet aan staat. Net zoals ekster vaak zegt: je hoeft mijn inzendingen/ teksten niet te lezen als het je niet aan staat. Het is altijd zo dat je de tegenstanders veel vaker en luider hoort dan de voorstanders. Mensen die de reacties van ekster lezen zijn er zeer veel, alleen die hoor je hier niet.