Vacature: Amicitia VMC VR2 zoekt trainer

Geplaatst: door

GRONINGEN – Heb jij er plezier in om onze jonge, enthousiaste dames te trainen, wil je deel uitmaken van de staf dames en wil je jezelf ontwikkelen als trainer? Dan zoeken wij jou! We hebben in de gecombineerde rol van assistent-trainer VR1/trainer dames 2 een vacature voor komend seizoen die we graag op korte termijn willen invullen.

Amicitia VMC heeft een bloeiende vrouwen- en meidenafdeling met drie seniorenteams (2 op zaterdag en 1x op vrijdagavond 7×7) en enkele meidenteams. Daarnaast spelen er meiden in diverse gecombineerde teams. Dames 2 speelt in de 5e klasse en vormt een belangrijke schakel tussen de groeiende jeugdafdeling en de vrouwenafdeling. Hier krijgen de speelsters onder andere de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen naar Dames 1.

Amicitia VMC is naast een gezellige voetbalvereniging met goede faciliteiten sterk groeiend. Hierdoor zijn er voor een jonge beginnende trainer volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zoals vermeld werk je samen met de hoofdtrainer Dames 1, zodat jullie elkaar kunnen versterken. Op dinsdag en vrijdag wordt er getraind op Sportpark Coendersborg, deels alleen en deels gezamenlijk mat Dames 1.

Ben je gedreven en heb je een heldere voetbalvisie. Kun je de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk over te brengen naar de speelsters; Sta je open voor een combinatie van prestatie, met veel plezier en een leuke derde helft dan komen we graag met je in contact. Verder hebben de Dames jaarlijks een teamuitje naar Ameland, dat niemand wil missen!

Interesse?

Heb je interesse om je kennis te delen en te vergroten, stuur dan een korte motivatie en je voetbal CV naar: tc@amicitiavmc.nl . Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Hoofdtrainer Dames, Briyan Maat, tel. 06-19957594.

Reageren