Vacature: Winsum zoekt jeugdtrainer

Geplaatst: door

WINSUM – Ben jij die gedreven trainer die onze jonge, enthousiaste en talentvolle jeugdspelers van het O17-1 team, uitkomend op minimaal hoofdklasse niveau, wil door ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Voor dit elftal is Winsum op zoek naar een goede, enthousiaste trainer voor het seizoen 2021/2022, die minimaal in het bezit is van een Juniorendiploma of bereid is deze te gaan volgen, er op gericht is om de spelers en zichzelf verder te willen ontwikkelen en de sociale vaardigheden heeft om goed om te kunnen gaan met de doelgroep. Ook zal deze trainer goed moeten kunnen samenwerken met de overige trainer(s) in deze lichting en de Hoofd Jeugd Opleiding.

Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige, voetbalvereniging met goede faciliteiten en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland. Daarmee biedt Winsum volop mogelijkheden voor zowel een jonge trainer die zichzelf wil ontwikkelen, als voor een ervaren trainer door middel van kennisoverdracht. Je werkt samen met de overige jeugdtrainers, zodat je elkaar kunt versterken, met een gezamenlijk doel: plezier en ontwikkeling binnen de jeugdopleiding van Winsum.

Winsum zoekt met ingang van het komende seizoen een trainer die:

  • Gedreven is, met een heldere voetbal visie;
  • Gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de spelers;
  • Communicatief vaardig is en in staat om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk over te brengen naar de spelers;
  • Oog heeft voor de ontwikkeling en doorstroom van talentvolle spelers;
  • Staat voor de combinatie van prestatie, met plezier en humor;
  • De trainingen verzorgt en het team coacht op de wedstrijddagen;
  • In het bezit is van minimaal Juniorentrainer of de bereidheid deze te halen is een pré, maar niet noodzakelijk.

Interesse?

Geïnteresseerd in deze mooie voetbalvacature? Stuur dan je korte motivatie en voetbal CV, naar: bestuurslidvoetbalzaken@vvwinsum.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Jaap Zijlstra, bestuurslid Voetbal Zaken, tel: 06-28822057.

Lees nog meer op TweeNul, bijvoorbeeld over:

Reageren