Valther Boys veel te sterk voor Buinerveen

Geplaatst: door
Valther Boys - Buinerveen 6-1

VALTHE – Zondagmiddag speelden de mannen van trainer Cor Huls een oefenwedstrijd tegen Buinerveen. Buinerveen dat zich goed heeft versterkt in de zomer periode had in Valthe echter geen schijn van kans.

Vanaf minuut 1 trokken de mannen van Huls richting doel van de tegenstander. In de 14e minuut was het Roy van der Scheer die de eerste maakte. In de 27e minuut was het aanvoerder Nick Hulshof die 2-0 op de borden zette. In de 30e minuut werd het 3-0 door Gert Jan Webers na een vloeiende aanval via Basillius Dellas. Op slag van rust maakte van der Scheer zijn tweede en werd het 4-0.

Cor Huls was zoals we van hem gewend zijn goed te spreken over het spel maar allerminst over de gemiste kansen, er hadden er volgens de trainer van Valther Boys meer in gemoeten.
De 2e helft een iets aanvallender Buinerveen dat zowaar kansen kreeg. Valther Boys was slordig en ongeconcentreerd. In de 57e minuut maakte ook Hulshof zijn 2e van deze middag vanaf elf meter: 5-0. De ingevallen Yoram Muntinga maakte er in de 60e minuut 6-0 van. Na een slepende beweging rondde hij met links goed af. Buinerveen rondde een vrije trap netjes af en bracht de stand in de 70e minuut op 6-1. Dinsdag oefent Valther Boys uit tegen Musselkanaal om 20.00 uur.

Reageren