VEV’67 neemt afscheid van spelers

Geplaatst: door

LEEK – Na een raar seizoen, dat zich het best laat omschrijven als ‘knap waardeloos’, is er tijdens de afsluitende barbecue afscheid genomen door staf en selectie van 2 spelers; Rense Dijk en Jorn Udema. Ze vervolgen hun voetbalcarrière bij een andere vereniging.

Rense Dijk heeft 8 seizoenen in het geel/zwart gevoetbald. Hij kwam tot 61 doelpunten voor VEV’67. Hij gaat samen met z’n broer voetballen bij vv Westerkwartier. Binnen VEV’67 heeft hij verschillende (trainers)functies gehad. Zo heeft hij onder anderen Stijn Veenstra in de jeugd getraind die uiteindelijk ook in de eerste selectie is beland. Wat veel mensen niet weten is dat Rense groot fan is van De Graafschap. Als cadeau kreeg Rense onder anderen een sjaal van de Superboeren. Ook kreeg hij een EHBO-kit. Die heeft hij vast nodig nu hij 5e klasse gaat voetballen.

Jorn Udema is twee seizoenen actief geweest voor VEV’67. Hij maakte 5 doelpunten voor de club. Als bartender van café Het Feest in Groningen wist Jorn ook in de kleedkamer wel voor een feestje te zorgen. Jorn gaat terug naar HFC’15 in Hoogkerk. Hij kon niet uitsluiten om ooit een keer terug te keren naar VEV’67. Die deur liet hij wel open. ‘Dat hoeft niet Jorn’, schreeuwde één van z’n ploeggenoten. Cabaret natuurlijk.

Reageren