Vier nieuwe spelers voor DETO

Geplaatst: door

VRIEZENVEEN – DETO Twenterand heeft vier nieuwe spelers aangetrokken voor het komende seizoen. Het gaat om Coplan Soumaoro, Melvin Degenaar, Sten Knol en doelman Mart Nieuwenhuis.

Soumaoro is een oude bekende, want hij speelde al drie seizoenen voor DETO. Afgelopen zomer maakte de 27-jarige middenvelder de overstap naar HSC’21 en nu bewandelt hij de omgekeerde weg.

Degenaar komt over van Tubantia in Hengelo. Eerder speelde de 28-jarige aanvaller voor HSC’21 en Quick’20. Knol (29) wordt overgenomen van Hulzense Boys. De verdediger kwam ook al uit voor onder meer SVZW. Nieuwenhuis is afkomstig van Excelsior’31. De 22-jarige doelman heeft in de jeugd ook voor FC Twente en PEC Zwolle gespeeld.

Het aantal nieuwelingen bij DETO komt daarmee op zeven. Eerder maakte de hoofdklasser al de komst van Bas Postma, Tim Pothast en Mert Baglar bekend. Vanuit de jeugd worden verder Thom ten Hove, Jip Lanjouw, Niels Eshuis en doelman Ramon Lohuis aan de selectie toegevoegd. DETO zoekt voor volgend seizoen nog naar een nieuwe aanvaller en een verdediger.

Bron: RTV Oost.

Lees nog meer op TweeNul, bijvoorbeeld over:

Reageren