Voetbalvrede in Zuidlaren lonkt

Geplaatst: door

ZUIDLAREN – Leden van ZFC, DSZ’16 en Zuidlaren’87 bepalen donderdagavond (of vrijdag) of de clubs gaan fuseren. Voetbalvrede in Zuidlaren lonkt. „Wat overheerst? Trots!”

„Het plezier was ver te zoeken en er was polarisatie. Nu is de rust teruggekeerd en staat positiviteit weer centraal.” Richard van Leeuwen, voorzitter van ZFC, is opgetogen over de aanstaande fusie. Ook Peter Zuidhof, penningmeester van voormalig aartsrivaal DSZ’16, is blij: „Wat overheerst? Trots!”

Van Leeuwen en Zuidhof kunnen gebroederlijk een balletje met elkaar trappen, maar voorheen konden de bestuursleden van ZFC en DSZ’16 absoluut niet door één deur. Vorig jaar besliste het toenmalig bestuur van ZFC om het prestatievoetbal op zaterdag af te stoten vanwege de nijpende financiële situatie. Opvallend, want zaterdag 1 speelde bovenin de 2e klasse en zondag 1 bungelde onderaan de 3e klasse.

Lees hier het volledige bericht.

Bron: Dagblad van het Noorden.

Reacties (2)

  1. ekster zegt

    Het afserveren van de zaterdagafdeling door het vorige bestuur heeft er nu wel toe geleid dat de zaterdag enkele klassen lager moet spelen en dat een aantal spelers overstapten naar andere verenigingen.

Reageren