Vrouwenvoetbal is hot bij HS’88

Geplaatst: door

HOOGEZAND – Het Oranjefeest gaat door bij HS’88. Wat waren het toch fantastische voetbalweken, heel Nederland stond op zijn kop voor onze heldinnen in Oranje en ze hebben het geflikt. Al die vrouwen/meiden; Vivianne Miedema, Lieke Martens, maar ook onze Sherida, ze begonnen allemaal al vroeg met voetballen, sommige al op hun 5e. Tussen de jongens, dat wel, maar daar werden ze sterk van en dat was nodig.

Tegenwoordig ziet het speelveld voor meisjes er al heel anders uit, er zijn volwaardige meiden- en vrouwen competities en veel clubs leveren kwalitatief hoogwaardige speelsters af. De echte toppers spelen wellicht tot hun 17e bij de jongens, maar steeds vaker is er, net als bij bv hockey, de mogelijkheid om met meisjes van dezelfde leeftijd te voetballen, wat ook nog eens erg gezellig is. En dat betekend echt niet meer, dat je dan in een derderangs team komt, nee dat gaat tegenwoordig gewoon op eenzelfde niveau als bij jongens.

Als jij nu ook de smaak te pakken hebt gekregen na het zien van al die prachtige beelden van onze heldinnen, waarom kom je dan niet eens langs bij de vereniging met de grootste vrouwen-/meidenafdeling van Midden-Groningen, HS’88, voor info of een leuke training?

Want HS’88 is klaar voor jou om een goed vervolg te geven op wat zich afgelopen week heeft afgespeeld tijdens het EK en om jouw droom helpen te verwezenlijken; Voetballen met plezier met andere meiden op zo hoog mogelijk niveau.

Wat heeft HS’88 jou te bieden

Zes vrouwen-/meidenteams op ieder niveau, namelijk;
Vrouwen 1; elftal op zaterdag prestatieteam in de top van de 4e klasse
Vrouwen 2; elftal op zaterdag prestatieteam eveneens in de top van de 4e klasse
Vrouwen 3; 7-tal een vrouwen onder 30 jaar team op vrijdagavond op een half veld
Vrouwen 30+ 7-tal, een gezelligheidsteam met een gemiddelde leeftijd boven de 30 jaar, op een half veld
MO13 team, op zaterdag, een prestatieteam onder 13 jaar met alleen meiden
MO11 team, op zaterdag, een prestatieteam onder 11 jaar met alleen meiden

Daarnaast

Gemengde teams voor alle leeftijden, op zaterdag, samen met jongens en meiden op diverse niveaus
Goed opgeleide voetbaltrainers (niet zomaar een ouder als spelleider, maar mensen met verstand van zaken)
Alle meisjes krijgen naast hun reguliere trainingen (2x/week) ook extra techniektraining van speciale techniektrainsters, opgezet met Jolanda Tromp, (ex-FC Twente/landskampioen)
Regelmatig verzorgt HS’88 clinics voor meisjes ism FC Twente of zoals onlangs in juni nog met Nederlands aanvoerster Sherida Spitse
Een paar keer per jaar organiseert de HS’88 voetbalschool speciale trainingen samen met Marloes de Boer, ex-aanvoerster NL elftal/FC Twente

Een prettige veilige omgeving; HS’88 is een echte familieclub met normen en waarden, waar sportiviteit en veiligheid speerpunten zijn. Een gezellige kantine om met je vrienden/ vriendinnen gezellig na te zitten.

EK/Oranje-meidenclinic met Sherida Spitse

Heb jij de smaak te pakken gekregen? Trek dan nu je stoute voetbalschoenen aan en meld je nu direct aan voor de eerste vrije inlooptraining op HS88vrouwen@gmail.com

op woensdag 23 augustus om 18.30 uur voor alle meiden van 6-17 jaar en om 20.00 uur voor ieder boven de 18 jaar of meld je op een van de eerstvolgende trainingen om gratis en vrijblijvend 2x mee te doen. De vrouwentraining begint op 16 augustus om 20.00 uur Voor de diverse meidenteams kun je even contact opnemen.

Reageren