Weerdinge stuurt SVV’04 met dubbele kater naar huis

Geplaatst: door
Weerdinge - SVV’04 7-1

WEERDINGE – SVV’04 kreeg een dik pak slaag van Weerdinge. Weerdinge dat zich nog niet veilig had gespeeld speelde een puike wedstrijd en er was aan de einduitslag dan ook niets af te dingen.

Het eerste kwartier ging de wedstrijd gelijk op en het was na 1 kwartier spelen  Weerdinge die de score opende door een doelpunt van Jaimy Wessels. Weerdinge was hierna heer en meester en schakelden bij balverlies van SVV’04 razendsnel om en speelde vol op de counter en met succes. SVV’04  had hierop geen antwoord, en grossierde in foute passes en balverlies op het middenveld. De verdediging kon de snelle counters van Weerdinge  niet weerstaan, en bij rust stond al een stand van 4-0 op het scorebord.

In de tweede helft een zelfde beeld; een futloos SVV’04 dat zich met weinig weerstand naar de slachtbank liet leiden. Ook de wisselspelers  Marc Heijnen en Anne de Jonge die door trainer  Arthur van de Veen in de 2e helft  werden ingebracht konden het tij niet doen keren. Anne de Jonge wist nog wel de eretreffer voor SVV’04 te maken. Voor Weerdinge scoorden Patrick Lassche ( 3 x)  Jaimy Wessel (2x) en Aaron Brinks (2x).

De meegereisde supporters keerden teleurgesteld naar huis toe. Hopen dat de laatste thuiswedstrijd  tegen Sleen aanstaande zondag weer voor vuurwerk gaat zorgen, en dat het seizoen op die manier nog goed kan worden afgesloten.

Reageren