Zuidwolde treft oude bekende Raptim

Geplaatst: door

ZUIDWOLDE – Zondag speelt de hoofdmacht van Zuidwolde een thuiswedstrijd tegen Raptim uit Coevorden. Met dit duel ziet Zuidwolde een oude bekende terug op sportpark Woltingeslag.

In de achterliggende 10 jaar speelden beide teams 12 wedstrijden tegen elkaar. In alle facetten was er veelal evenwicht tussen beide teams. Beide teams haalden in deze 12 wedstrijden 17 wedstrijdpunten. Beiden wonnen 5 keer en 2 keer werd er gelijkgespeeld. Alleen het doelsaldo is lichtelijk in het voordeel van Zuidwolde (21-17).

Beide teams speelden in het seizoen 2015-2016 voor het laatst tegen elkaar. Op 13 maart 2016 won Raptim het in laatst gespeelde duel op sportpark Woltingeslag nipt met 2-3. Afgelopen zondag verloren beide teams hun competitieduel. Raptim ging thuis met 1-2 onderuit tegen Beilen. Zuidwolde verloor in blessuretijd ietwat onfortuinlijk van VKW met 3-2. Met deze uitgangspunten mag voor komende zondag op sportpark Woltingeslag een spannende wedstrijd worden verwacht tussen de nummer 8 Zuidwolde en nummer 7 Raptim.

Reageren