ZVV Urk/Bakkerij de Kof moet kater wegspoelen tegen FC Marlene 2

Geplaatst: door

URK – Na de domper van afgelopen vrijdag, waarin met 8-7 werd verloren van AC Kingdom, moet de selectie van coach Herman Spel de knop weer omzetten. Komende vrijdag wacht in Sporthal de Schelp het jeugdige FC Marlene 2, wat gezien wordt als directe concurrent van De Kof 1 in de strijd om rechtstreekse handhaving.

De teleurstelling was groot na de chaotische, maar bovenal moeizame avond in Amsterdam. Ondanks (ruime) voorsprongen, werd er geen punt(en) behaald tegen de nummer laatst van de Eerste Divisie A. Een flinke kater, in de veronderstelling dat bij een overwinning er zeer goede zaken gedaan konden worden met betrekking tot de ranglijst.

Gelukkig is er nog geen man over boord, want nog steeds bezet De Kof 1 een zesde plek, al heeft nummer zeven Honselersdijk nog twee wedstrijden tegoed. Maar ook een zevende of achtste positie zorgen voor rechtstreekse handhaving, al was de doelstelling de afgelopen periode duidelijk: omhoog kijken.

Wil deze doelstelling de komende periode nog steeds van kracht zijn, dan moet er vrijdag gewonnen worden van FC Marlene 2. De zaalvoetballers uit Heerhugowaard bezetten een achtste positie op de ranglijst, maar willen dolgraag stijgen op de ranglijst om zich wederom veilig te spelen. Het belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden tussen twee teams wie tot op het bot gemotiveerd zijn een goed resultaat te behalen.

Vrijdag

De wedstrijd in Sporthal de Schelp begint om 21:15 en staat onder leiding van scheidsrechters Brandt en Mobach. Het derde heeft enkele weken vrij, terwijl De Kof 2 een uitwedstrijd speelt tegen ZVV Reuz 2 (21.00 uur).

Reageren