ZVV Urk/Bakkerij de Kof maakt zich op voor tweede oefenwedstrijd

Geplaatst: door

URK – In de tweede week van voorbereiding, is aankomende vrijdagavond IFC Zwolle de volgende oefentegenstander voor ZVV Urk/Bakkerij de Kof. De selectie van coach Herman Spel won vorige week met 12-3 van eersteklasser Dynamo Lelystad en hoopt tegen de kersverse Topklasser uit Zwolle hier een goed vervolg aan te geven.

Afgelopen maandag stond de eerste training van het seizoen op het programma. Dit was nog zonder de (licht) geblesseerde Andries Sinke en de nog herstellende Jacob Woord. Verder genieten aanvoerder Jelbert Loosman, Redouan Boundati en Jan Kramer nog van hun welverdiende vakantie. Abdel Boundati keert donderdag terug van vakantie, maar het is nog onduidelijk of hij vrijdag’s meteen zal meespelen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal hij volgende week maandag aansluiten op de training.

IFC Zwolle

Vorig seizoen werd IFC Zwolle, voorheen Donaci, kampioen van de Hoofdklasse G, waardoor de zaalvoetballers uit Zwolle het dit seizoen mogen proberen in de Topklasse. De Zwollenaren zijn ambitieus en willen op een zo hoog mogelijk niveau gaan uitkomen. Voor komend seizoen heeft men enkele versterkingen aangetrokken. Zo moeten keepers Eser Elmali, Alex Grafhorst en veldspelers Dani Lohman, Nima Shimeri en Wahid Shimeri voor de nodige impulsen zorgen. Daartegenover staat wel het vertrek van groeibriljant Romano Luhukay, wie zijn carrière vervolgt bij WSV/FSG Academy.

Oefenduel

Dat IFC Zwolle een serieuze oefentegenstander zal zijn voor de Urkers mag wel duidelijk zijn. Na een conditionele training op maandag, werd er afgelopen woensdag vooral getraind op tactisch gebied. Het oefen & trainingsprogramma wordt goed opgebouwd, zodat De Kof 1 en 2 klaar zijn voor de start van het nieuwe seizoen. De wedstrijd in Sporthal De schelp begint om 20.00 en de toegang is uiteraard gratis.

Reageren