ZZVV houdt oud-bestuurdersdag

Geplaatst: door

ZUIDWOLDE – Voetbalvereniging ZZVV uit Zuidwolde nodigt alle oud-bestuurders uit voor de oud-bestuurdersdag op 7 oktober aanstaande. Dit als blijk van dankbaarheid voor alle inzet die bestuurders in het verleden hebben geleverd. Het wordt een dag zonder veel verplichtingen waarbij het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe gezichten centraal staat.

Naast een gebruikelijk ontvangst met koffie en thee zal Wouter Marinus, assistent-trainer bij ZZVV en speler van PEC Zwolle, een wedstrijdbespreking houden, waarna samen gekeken kan worden naar de wedstrijd tussen ZZVV en Fit Boys. Na de wedstrijd zijn alle gasten uiteraard van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje in het clubhuis.

ZZVV heeft getracht alle bestuurders een persoonlijke uitnodiging te sturen. Helaas kan het gebeuren dat, ondanks een zorgvuldige voorbereiding, niet iedereen persoonlijk een uitnodiging heeft ontvangen. Mochten er oud-bestuurders zijn die de uitnodiging niet hebben ontvangen maar wel graag willen komen, dan vragen wij hen voor 29 september een mail te sturen naar bestuurdersdag@zzvv.nl of te bellen naar 06-868 111 77.

Reageren